Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

10.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ !!!


Την 31η Μαρτίου 2009 (ένα μήνα μετά την "γέννηση" του blog μας) γράφαμε : <<Δεν είναι και λίγο για ένα καινούριο -σωματειακό- blog όπως το δίκό μας, σε έναν μόλις μήνα να φτάσει τις 1.000+ επισκέψεις! Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την βοήθειά σας αυτή και να σας υποσχεθούμε ότι όσο εσείς <<περνάτε μια βόλτα>> καθημερινά από το blog αυτό τόσο εμεις θα γινόμαστε καλύτεροι και δυνατότεροι.Οι επισκέψεις σας, μας δίνουν κουράγιο και πίστη σε αυτό που κάνουμε, παράλληλα με τις υπόλοιπες ευθύνες που έχουμε αναλάβει.Θα...τα ξαναπόυμε στις 10.000...>>

Να 'μαστε λοιπόν στις 10.000 επισκέψεις μέσα σε 6 μήνες λειτουργίας του blog του Σ.Δ.Α.Θ. Καταφέραμε πολλά σε αυτούς τους μήνες μέσα από αυτό το ιστολόγιο. Το κυριότερο; Να κερδίσουμε την καθημερινή εμπιστοσύνη σας. Μπορεί να μην έχουμε καθημερινές αναρτήσεις (άλλωστε είμαστε σωματειακό blog) αλλά προσπαθούμε (τουλάχιστον τώρα στην αρχή) κατά ένα μεγάλο ποσοστό, να "ανεβάζουμε" θέματα που αφορούν την υπηρεσία μας και λιγότερο άλλες ειδήσεις. Να ΄στε σίγουροι πως μας διαβάζουν "όλοι" όσοι θα θέλαμε να μας διαβάζουν. Για διάφορους λόγους...
Μη ξεχάσουμε να ευχαριστήσουμε το ανεπίσημο ιστολογίο της Δημοτικής αστυνομίας Αθήνας για την στήριξη και την βοήθεια που μας παρέχει.

Υποσχόμαστε ότι στο μέλλον θα γίνουμε ακόμη καλύτεροι. Τα ξαναλέμε στις 30.000. Τώρα σύντομα δηλαδή...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα συγχαρητήρια μας για τη διαδικτυακή παρουσία του σωματείου σας! Είμαστε σίγουροι πως ο επόμενος στόχος που θέτετε δεν θα αργήσει να πραγματοποιηθεί, αφού το ιστολόγιό σας έχει ήδη εδραιωθεί σε ένα μεγάλο αριθμό συναδέλφων ως σελίδα αναφοράς για τα δρώμενα στην υπηρεσία μας. Και η αλήθεια είναι ότι πέρα από τις διάφορες ειδήσεις για τη δημοτική αστυνομία, τοπικού ή μη χαρακτήρα, είναι η μόνη σελίδα όπου καταγράφονται τα δρώμενα στον συνδικαλιστικό τομέα της υπηρεσίας μας, και όποια νέα έρχονται σε γνώση σας - και με το όποιο παρασκήνιο - δεν διστάζετε να τα γνωστοποιήσετε στο σύνολο των συναδέλφων, που αγωνιά για το μέλλον της υπηρεσίας μας. Κι αυτό σε αντίθεση με άλλους "επαγγελματίες" συνδικαλιστές που τις όποιες πληροφορίες τις "πασάρουν" προς άγρα ψήφων, ή για δημόσιες σχέσεις. Ή ακόμη και με άλλα "σωματεία" που από πίσω τους κρύβονται οι ατομικές φιλοδοξίες των δημιουργών τους, όπου αδιαφορώντας για το συμφέρον των συναδέλφων προτάσσουν τις προσωπικές τους ματαιοδοξίες.

Σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τα καλά σας λόγια και για την συνεργασία που έχουμε, και ευχόμαστε να συνεχίσετε ακόμη πιο δυναμικά!

Δ.Σ. ΣΔΑΘ είπε...

Ευχαριστούμε πολύ. Τα λόγια σας μας δίνουν την δύναμη και την ώθηση που χρειαζόμαστε για να συνεχίσουμε.