Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

Στην Αθήνα τελικά η εκπαίδευση των παλαιών συναδέλφων.

Στην Αθήνα τελικά και συγκεκριμένα στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας (Λεωφ.Θρακομακεδόνων 101 Αχαρνές-Αττικής) θα λάβει χώρα το ειδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης για το ένστολο προσωπικό που υπηρετούσε πριν το ΠΔ135/2006. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 4/5 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 29/5. Με το ίδιο έγγραφο παρακαλούνται οι Δήμοι να ενημερώσουν αυθημερόν και ενυπόγραφα όσους έχουν υποβάλλει αίτηση για συμμετοχή στο πρόγραμμα του Μαίου για τα εξής
-Κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του ειδικού προγράμματος εκπαίδευσης όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να φέρουν στολή.
-Τα μαθήματα θα διεξαχθούν από Δευτέρα έως Παρασκευή κατά τις πρωινές ώρες.
-Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης οι δηλώσαντες θα διαμείνουν εντός των εγκαταστάσεων της Αστυνομικής Ακαδημίας. Επίσης προβλέπεται η παροχή πλήρους σίτισης (πρωινό-μεσημεριανό-βραδινό) συμπεριλαμβανομένου και του Σαββατοκύριακου για όσους έχουν υποβάλλει σχετική δήλωση για διατροφή.
-Ο αριθμός των δικαιολογημένων απουσιών που δικαιούται ο προς επιμόρφωση υπάλληλος είναι 2 ημέρες. Σε περίπτωση υπέρβασης των καθοριζόμενων ημερών ο υπάλληλος αποκλείεται από το πρόγραμμα εκπαίδευσης.
Αφού οι ενδιαφερόμενοι λάβουν γνώση των ανωτέρω πρέπει να αποστείλουν στην υπηρεσία άμεσα και μέχρι την Πέμπτη 23-4-2009 τα κατωτέρω:
1.Δήλωση ότι αποδέχονται να παρακολουθήσουν το ειδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα της εκπαίδευσης.
2.Αυτοί που δήλωσαν ότι επιθυμούν διαμονή και διατροφή, επιβεβαίωση ότι εμμένουν στην αρχική τους δήλωση. Σε αντίθετη περίπτωση θα καταλογιστεί ατομικά η σχετική δαπάνη.
3.Αντίγραφο της πράξης διορισμού τους
4.Δήλωση ότι αποδέχονται τους όρους διαμονής εντός των εγκαταστάσεων της αστυνομικής Ακαδημίας.

Την εγκύκλιο θα την "κατεβάσετε" από εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: