Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

Ρίξτε μια ματιά στο αποτέλεσμα που επέφερε η επινόηση κάποιων σε κάποιες υπηρεσίες να καθιερώσουν τη δαχτυλοσκόπηση ως μέσο ελέγχου προσέλευσης και αποχώρησης των εργαζομένων. Εαν έπιανε το κόλπο σίγουρα θα γενικεύονταν σε όλο το Δημόσιο και τους ΟΤΑ.

Αντέδρασαν ορισμένοι εργαζόμενοι προσφεύγοντας στην ΑΔΕΔΥ και την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Τελικά μετά τη γνωμοδότηση της Αρχής για παράνομη διαδικασία το Υπουργείο Εσωτερικών αναγκάστηκε να ανακρούσει πρύμναν. Δείτε την απόφαση εδώ.

Α!Κααααάτι ακούσαμε ότι και στην υπηρεσία μας θα αναγκαζόμαστε πλέον να υπογράφουμε σε ειδικό έντυπο εκτός από το να ''χτυπάμε'' την καθιερωμένη κάρτα παρουσίας.Μάλιστα τελευταίες πληροφορίες λένε ότι θα κλειδώνεται και ο χώρος όπου βρίσκονται τα μηχανήματα σήμανσης (εποπτείο) και θα ανοίγει συγκεκριμένες ώρες για τον <<καλύτερο>> έλεγχο των υπαλλήλων.


26/02/09, 22:13 ---> ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :


Επειδή το ψάξαμε και βρήκαμε ότι οι υπάλληλοι είναι καλυμμένοι χτυπώντας ΜΟΝΟ την κάρτα παρουσίας τους,συστήνουμε στους αγαπητούς συναδέλφους ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ στο έντυπο παρουσίας που θα τους επιδειχθεί.Δεν υπάρχει λόγος να γίνεται κάτι τέτοιο και δε θα αφήσουμε να περάσει.Δε θα γίνουμε και πάλι τα μαύρα πρόβατα του Δήμου Θεσ/νικης.


Εκ του Δ.Σ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΡΕΥΝΑΣ ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΑΧΤΥΛΟΣΚΟΠΗΣΗ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,